I lördags var vi och firade Albins faster Karin som fyllt 70 tidigare i år.
Det blev en riktig logfest med god mat och dryck.
Nästan hela släkten var där så det var jättekul. Sen blev det lite dans dock så märker jag i efterhand att jag nog ska ta det lugnt med detta, särskilt buggandet. Knäna håller inte att snurra runt så där särskilt inte utan riktiga buggskor. Men några sådana hade jag inte med mig. Sen märker jag att det var väldigt länge sen jag buggade. Jag var rent ut sagt usel.
Det är något jag dock skulle vilja ta upp igen men vet som sagt inte om knäna skulle klara av det. När jag buggade på dansskolan så var det så himla kul, kände lycka i hela kroppen. Men jag får faktiskt nästan samma känsla när jag spelar padel. Men man har inte tid att göra allt och framför allt inte råd att göra allt.

Åter till festen. Vi hade som sagt jättetrevligt. Några var ner till sjön och kvällsbadade och tittade på Norrskenet som visade sig. Jag var dock inte en av dem. Jag var kvar på logen där festen hölls. Detsamma gällde Albin 🙂
Vi var kvar till sist och var med och stängde ner festen sen hade vi bara några meter till husvagnen som vi hade fått lånat. Skönt att slippa åka hem mitt i natten, tror vi kom i säng runt 01:30.

Dagen efter var det lite segt. Mådde bra men var väldigt trött. Vi gick upp vid 08:30 så det blev nog inte tillräckligt med sömn. Albin var nykter så innan lunch var vi på väg hem. Och vi åkte direkt och hämtade Roxie. Sen blev det inte så mycket mer gjort för vår del. Vi sov/vilade en stund när vi kom hem och sen fastnade vi nog i soffan nästan resten av dagen.

Någon långpromenad med Roxie blev det inte då hon har problem med en tass/trampdyna igen. Denna gång upptäckte vi det lite sent så det hade börjat blöda. Så nu är det behandling med honungssalva och tratt på i några dagar så ska det nog bli bättre.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Strul
Nästa inlägg Cykelstrul igen och Kval till seriespel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *