Då har man jobbat 1 dag.
Att komma tillbaka denna gång kändes ganska jobbigt för jag tror nog att jag kopplade bort hjärnan helt på semestern. Det kommer nog dröja ett tag innan man känner sig med i gemet igen. Så det blev en liten tuff start.

Jag cyklade till jobbet, Albin har under min semester fixat den och bytt både kedja och drev. Så nu går det så himla bra. Han kan min man.
Dock så hade inte laddningen tagit i laddskåpet på jobbet så jag hade inte så mycket batteri. Som tur var skulle jag inte hem utan jag skulle till Kumla för att träffa Maria och Linnéa på Freshfood. Så jag lyckades ta mig dit i alla fall. Fick snåla lite på batteriet och cykla på minsta hjälpen vilket är ganska tungt.

Vi hade en jättetrevlig stund på Freshfood jag, Maria och Linnéa det var alldeles för länge sen vi träffades så här. 2,5h bara swishade förbi. Albin kom och hämtade mig. Det var bestämt även innan batteriet tomt. Skulle jag ha cyklat hem skulle jag komma hem lite för sent. Men det blev ganska sent ikväll ändå eftersom Armand Duplantis hoppade stavhoppsfinal i OS och slog VÄRLDSREKORD. Det var man ju liksom tvunget att kolla klart på.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg SEMESTERN 2024
Nästa inlägg GRATTIS LISBETH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *