Lördag 10 augusti
Dagen började med att jag ryckte ut för att hjälpa pappa som hade fått punktering på bilen igår. Vi hittade ett ställe i Marieberg som hade öppet på lördagar och som hade tid att hjälpa pappa med sitt däck. Så jag och Roxie åkte iväg för att hämta upp mamma och pappa. Att laga däcket skulle ta ca 45 min så då passade vi på att ta en liten promenad med Roxie medan vi väntade.
När jag lämnat av mamma och pappa igen så for jag hem igen för lite gräsklippning.
Sen var det meningen att mina syskonbarn skulle komma hem till oss och sova över för deras föräldrar skulle iväg på fest. Men Albin kände sig inte riktigt hundra i skallen och var lite trött så då blev det så att jag åkte hem till mina syskonbarn istället och var barnvakt där. Vilket blev bra det också. Barnen var nöjda!

Söndag 11 augusti
Vaknade ganska tidigt trots att jag gick och la mig vid 03:00 ungefär. Det blev en morgon promenad med Roxie och efter det så stod jag nog i köket hela dagen. Bakade sockerkakor med Zucchini i samt lagde både köttfärssås och kycklinggryta även där med Zucchini. Tror det blev min bästa kycklinggryta någonsin nästan. Hade ett recept som jag fick lite inspiration ifrån men jag hade inte allt som man skulle ha så jag freestylade lite.
Så mycket mer blev inte gjort denna dag. Spolade av cykeln då det regnade rejält i fredags när jag cyklade hem från jobbet.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Matlagningsonsdag och padeltorsdag
Nästa inlägg Strul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *