En lördag där jag och Roxie började med en promenad vid Sportstugan. Vi tar det lite lugnt med promenader just nu för Roxie har både problem med en trampdyna och så har hon även fått en furunkel mellan tårna. Allt detta är på samma tass, höger bak. Så nu är det tratt på, medicinering och tvätta och smörja tassen. Förhoppningsvis är hon återställd i slutet av veckan.

Sen fortsatte dagen med att åka till Bra och Begagnat i Hallsberg. På väg in träffade vi lite folk som vi kände vilket var kul. När vi pratat klart med första så kom nästa så det dröjde en stund innan vi kom in…haha 🙂 Vi hitta lite smått och gott och var nöjda när vi gick därifrån.

Efter detta så åkte vi och käkade lite lunch för att sedan med massor med andra ställa oss vid Kumla sjön för att se Smash into Pieces. Jag släppte av Albin och sedan åkte jag och parkerade hos mina föräldrar som jag tog sällskap med när jag gick tillbaka till Kumla sjön. Där mötte vi upp min syster med familj och mina syskonbarn var väldigt taggade att se dem. Jag hade min 4-åriga systerdotter på axlarna och hon diggade järnet. Hon orkade nästan vara med hela spelningen (ca 45min) hon somnade till sista låten.
Lördagskvällen tillbringades sen framför TVn med lite snacks.

Söndagen var lite mer aktiv för min del.
Började med en padeltävling i lag. Jag och Madde passade på att spela ihop oss lite inför serien som börjar på tisdag. Det var ganska tufft motstånd och jag trodde nog att vi trots bra matcher skulle komma sist men vi lyckades bli 8:a av 10 vilket vi var nöjda med.


Sen sprang jag in på Willys innan jag åkte hem för att klippa gräs, plocka äpplen och laga mat. Men det tog sin lilla tid. Maten var nog inte klar förrän vid 20 ungefär. Så klart fick våra grannar Highland Cattle lite äpplen så de var glada.
Albin hade under tiden fixat min cykel så den är redo för nästa veckas cykelturer fram och tillbaka till jobbet.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kontroll på Ögonmottagningen
Nästa inlägg Seriepremiär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *