Igår när jag skulle cykla hem så hade inte mitt batteri laddats, vilket betyder att jag inte tar mig hem. Så jag ringde Albin. Han behövde hämta ut medicin så det var ju bra i alla fall. Men jag sa att jag skulle cykla så långt jag kommer och så skulle Albin hämta upp mig när hämtat ut medicinen. Dock så hann jag bara komma till Adolfsberg/Marieberg innan kedjan hoppade. Jag fick på kedjan igen men sen dröjde det bara någon kilometer innan den hoppade igen och då fick jag inte på den så det var bara att invänta Albin som kom och hämtade upp mig.
Väl hemma så möttes jag av en glad och halt Roxie. Mattes lilla tjej har ont i sin tass. Som jag skrev igår så upptäckte vi att trampdynan var avskavd lite för sent så det kommer ta några dagar innan det blir bra igen.
Jag lagade lite mat och innan det var dags för läggdags gick jag ut och plockade upp äpplen från marken och gick över till våra grannar och matade dem. Och våra grannar är alltså Highland cattle.


Idag var det kval till Seriespel på Kumla Padel. Och jag och Madde lyckades kvala in oss i division 2 av totalt 3 divisioner. Vi får se om de får ihop folk till en division till. Det vore ju kul om det blev 4 divisioner.
På tisdag börjar serien ialla fall.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg 70-ÅRS FEST
Nästa inlägg HÖKÖGA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *