Idag tog jag ledigt från jobbet då vi hade lite inplanerat.
Först skulle vi lämna in Caddyn på verkstan. Den har bara stått i några veckor efter att den dog för Albin när han var på väg hem från en fisketur.
Så nu var det dags att lämna in den för att få reda på vad som är fel. Sen får vi ta ett beslut om vad vi ska göra med den. Den är rätt gammal så vi vill inte lägga ut alltför mycket pengar på den.
Så vi bogserade ner den till verkstan vid 07:00. Sen åkte vi hem och tog det lite lugnt, käkade frukost och rastade Roxie i trädgården då hon fortfarande har ont i sin tass. Sen skjutsade jag Albin till jobbet och jag åkte och tvättade bilen och därefter var det dags för synundersökning hos Specsavers.
Och det gick superbra, jag såg som en hök sa optikern. Inga förändringar behövdes göra och det fanns inga anmärkningar på synen/ögat efter att alla kontroller var gjorda. Så det var ju bra 🙂 Jag har dock märkt lite grann att det börjar bli lite sämre på nära håll men det är inget som stör mig än. Men optikern sa ”Lugn det kommer….”. Hahaha, det får gärna dröja ett tag till tycker jag.
Efter synundersökningen var det dags att hämta Albin på jobbet och innan vi åkte hem käkade vi lite lunch och handlade lite på Willys.

Det var ju regn hela eftermiddagen/kvällen så det blev inget gjort ute. Dock så hade Albin slitit igår med både gräsklippning och försöka få bort lite brännässlor på kullen. Så han behövde verkligen vila idag så det passade bra med lite regn.
Jag lagade lite Zucchini- och köttfärswok och så avslutade vi dagen med några avsnitt av Morden i Sandhamn.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Cykelstrul igen och Kval till seriespel
Nästa inlägg Kontroll på Ögonmottagningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *