I torsdags kväll begav vi oss till Albins mamma i Värnamo. Efter jobbet spelade jag först lite padel och efter det så åkte vi. Vi kom nog fram runt midnatt. Det var riktigt skitväder. Mörkt, regn och mycket trafik.

På fredagen skull det regna hela dagens så då åkte vi till Ullared en sväng. Vi hade en liten lista med saker som vi skulle hålla utkik efter. Målet var att försöka hålla sig till listan och inte sväva iväg. Och det gick faktiskt riktigt bra. Jag passade på att köpa träningsbyxor och några munktröjor. Det var det jag huvudsakligen var ute efter. Albin var ute efter mjukisbyxor med dragkedja på fickorna vilket han också hittade. Vi tog det lugnt men man blir helt slut ändå. Och då gick vi inte överallt heller.
Det hann bli kväller ialla fall innan vi var tillbaka i Värnamo.

Det blev sen lite promenader, svampplockning och mycket hundgos för min del och Albin var med och la fiskenät en kväll.
Nån sväng in till själva Värnamo för lite secondhand och fiskeaffär. Annars tog vi det mest lugnt. Skönt att bara komma hemifrån ibland. Roxie hade det bra i Kumla hos mina föräldrar.
Dock så fick jag ont i nacken under resan. Fick nog det på resan ner om jag tänker efter. Men sen blev det bara värre och värre så på måndagen kunde jag knappt röra mig. Det blev till att sjukskriva sig.


I söndags firade vi även 24 år tillsammans. Den 29 september år 2000 träffades vi. Det var stadskampen kommer jag ihåg, jag var där med ett par kompisar och efteråt gick vi på Strömpis och där var han….mannen i mitt liv!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Vinamericano och Al Pitcher
Nästa inlägg Slit och släp och lite skönsång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *