Jag har haft problem med min arm egentligen hela sommaren till och från. Om jag skulle gissa efter lite googlande så har jag nog fått tennisarmbåge. Och då tänker ni säkert att det är ju för att du spelar padel. Men problemet är att det är inte min högra arm utan det är min vänstra. Jag skulle gissa att det kom i våras efter all plantering. Allt släpande med jordsäckar hit och dit med mera. Det är ju ett antal jordsäckar som jag hanterade under våren/försommaren. Det är det enda jag kommer på som skulle kunna vara orsaken.
Nu iallafall efter helgens slit med tak och hängrännor så fick jag nog och ringde vårdcentralen för att kunna boka tid hos en sjukgymnast. Men de hade inga tider att erbjuda utan hänvisade mig till privatvård.
Så nu har jag bokat tid på Hälsocenter i Örebro (ska dit idag) där har jag gått förut. De är jättebra. Men lite bökigt med högkostnadskort man måste skicka in allt till regionörebro. Det blev lite fel sist, dock åt rätt håll, jag fick pengar tillbaka men jag tänkte att det skulle bli enklare att gå till vårdcentralen men nu gick ju inte det.
Men nu har jag kollat med regionörebro om mitt frikortsaldo så jag har korrekta uppgifter från början.
Det vore så mycket enklare om man kunde komma åt all info på 1177, tror det ska gå i vissa regioner men inte Örebro län.

Igår hade jag seriematch i padeln. Det gick inte så jättebra, de vi mötte var bättre än oss och vi förlorade med 3-0 (6-3, 6-2, 6-2). Men det var roligt att spela ändå och det är det som är så kul med padel. Jag tycker aldrig att det är tråkigt inte ens när jag förlorar.
Nu är det en vilodag sen är det dags för en liten Americano på torsdag igen.

Igår kväll när vi satt och kollade på säsongspremiären på Över Atlanten så fick Albin en blödning i ögat igen. Inte någon stor blödning men han ringde in och rapporterade det som han blivit tillsagd och som vi trodde så behövde han inte åka in utan vi väntar på kallelse för återbesök.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg SLITIG HELG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *