Har varit sjukskriven i veckan pga nacken. Det har varit riktigt jobbigt.
I onsdags hade jag tid hos sjukgymnasten men när han såg mig så förstod han att vi skulle strunta i min arm idag och fokusera på nacken istället.
Och som han höll på… det var låsningar typ överallt. Han fick inte loss precis allt utan vi får fortsätta nästa vecka. I fredags gick jag till jobbet. Nacken kanske inte var redo för kontorsjobb direkt men jag tog mig igenom dagen.

Igår så var vi hemma hos mamma och pappa tillsammans med syrran och hennes familj för att hjälpa till att klippa ner deras tujahäck. I fredags så var vi tillsammans med pappa iväg till Jula för att köpa en smidig batteridriven gren såg som skulle underlätta för oss. Vilket den gjorde. Daniel tog sig an den med assistans av pappa. Jag och Linda släpade grenar samt åkte iväg till tippen för att slänga dem (Albin var chaufför). Albin var väldigt trött denna dag så han fick inte göra mer än att vara chaufför.
Hela dagen gick jättebra.

Idag tog vi in vattenpumpen så den inte fryser. Man vet ju aldrig nu. Det kan ju bli minusgrader vissa nätter. Tror inte vi gjorde så mycket mer men jag avslutade denna helg med att bli bjuden på konsert med Sarah Dawn Finer i Kumla kyrka. Jättemysigt. Tack Linnea!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Minisemester i Värnamo och 24 år tillsammans
Nästa inlägg Padel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *